top of page
_DSC0005.jpg Foto de Bont.jpg

onze fotowinkel is Al 85 jaar een begrip in waalwijk

Wat ooit begon met een passie voor fotografie, is uitgelopen tot een begrip in Waalwijk. En dat al ruim 85 jaar lang. Bekijk hier waarvoor u bij ons in de winkel (met professionele fotostudio) terecht kunt.

KOM LANGS IN ONZE FOTOWINKEL VOOR

Professionele fotostudio

Naast fotografie op locatie beschikken wij over een professionele fotostudio. De ruime studio is voorzien van belichting, flitsapparatuur en verwisselbare achtergronden. Hierdoor krijgt u fantastische foto's tot wel 12 personen. 

cursus digitale fotografie

Bij ons kunt u terecht voor een (digitale) fotografie cursus. Hierdoor leert u als fotoliefhebber uw fotocamera beter kennen. Zo focussen wij op belichting, scherpstellen, compositie en andere elementen waardoor u betere foto's leert maken. Deze drie uur durende cursus is met name geschikt voor een digitale spiegelreflex- en systeemcamera.

 

Tevens verzorgen wij een workshop op maat, waarin u kunt aangeven waar uw passie voor fotografie ligt. Wij stemmen de workshop vervolgens af op uw wensen zoals architectuur-, sport-, avond-, landschap- of portretfotografie. 

Professionele fotostudio

Tijdens de cursus of workshop maken wij gebruik van een professionele fotostudio als dat bij uw wensen past.

Persoonlijke aandacht

De cursus of workshop houdt rekening met uw tempo, niveau en focust op elementen die u wilt leren. 

Ervaren fotografen

Onze fotografen hebben veel ervaring in zowel fotografie als lesgeven waardoor zij het foto vak moeiteloos overbrengen.

Wat kost een fotografie cursus?

€49,-

€99,-

Voor één uur

Voor drie uren

Wij bieden een cursus fotografie aan vanaf €49,- per uur. Ook kunt u kiezen voor een drie uur durende cursus waarvoor u €99,- betaalt. Wij raden u aan de cursus in drie maal één uur te volgen. Op deze manier kunt u tussendoor de verkregen kennis toepassen.

bottom of page